keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Helppoja pihvejä aurajuuston ystäville



ISÄNNÄN NOPEAT JAUHELIHAPIHVIT

500g hyvää jauhelihaa
1pss sipulikeittoaineksia
1prk kermaviiliä
50g auramurua

Anna sipulikeittoainesten turvota kermaviilissä 10 min.
Lisää seos jauhelihan joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
Muotoile taikinasta pihvejä 8 kpl.
Jaa aurajuusto neljälle pihville.
Nosta toiset neljä pihviä juuston päälle ja ummista reunat.
Paista hiljalleen voissa pannulla kypsäksi molemmin puolin.

Tarjosin tätä tänään meillä Kukkakaalimuhennoksen kera, mikä on myös aivan ihanaa.
Olen vähän vähentänyt hiilihydraattien syömistä ja näistä pihveistä ja kukkakaalisoseesta ei tule paljoakaan. Lihassa sitä ei ole, aurajuustossa ei ole, sipulissa aivan vähän aavistus.
Kukkakaalissa vähän. Eli hiilihydraatit jää alle 10g.
Lisäksi tomaattia, tuorekurkkua ja sen sellasta, mitä milloinkin.
Pihivt on ihania, tykkään, ja suosittelen. Lisää ohjeita linkistä vieressä:

2 kommenttia:

  1. Oletpa taas tehnyt herkullisia pihvejä.Ai kumpa saisin sen annoksen Olet mestari kokki!
    t: ainora

    VastaaPoista
  2. Voi ainora, kun näitä on niin helppo tehdä, hyviäkin ovat!
    Kiitos sinulle oikein paljon :)

    VastaaPoista

Kiva kun ajattelit kommentoida, se ilahduttaa aina :)
Kiitos!