lauantai 27. helmikuuta 2010
Voileipiä kevään juhliin
SADWICH KAKSOISVOILEIVÄT
1 vuokaleipä
1rasia maustettua tuorejuustoa esim. greme Bonjour yrttitarha
1 ruukkusalaatti
250g palvikinkkuleikettä tai poroleikettä
1 tuorekurkku
kirsikkatomaatteja
Leikkaa leipä pituus suunnassa ohuiksi levyiksi.
Voitele yrttijuustolla.
Levitä pinnalle puhtaita salaatilehtiä ja ohuita kinkku tai poroleikkeitä.
Kuori kurkku ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja
levitä joka toiselle leivälle.
Paina kaksi leipäviipaletta vastakkain, kiedo tiukasti kelmuun.
Anna vetäytyä painon alla kylmässä.
Kun on aika tehdä voileivät valmiiksi,
Leikkaa kovat reunat pois ja paloittele kolmioiksi.
Paina joka palaan coctail tikussa tomaattikirsikka koristeeksi.
Suunnittele leipien leikkaus kolmioiksi, tulee käytettyä tarkkaan ja hyvin koko leipä.
Jos teet leivät illalla seuraavaa päivää varten, ei kannata laittaa tuorekurkkua
väliin, se menee vetiseksi,
ne voi lisätä esim. juhlaaamuna, tai kun tarjoat niitä pian:
Tunnisteet:
suolaista purtavaa
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tuli ohje tarpeeseen, juhlat tulossa.Näyttää helpolta ja mukavalta.Kiitos
VastaaPoistaAnonyymi, kiitos mielenkiinnosta , kivoja on tälläiset rakentaa :)
VastaaPoista