perjantai 19. helmikuuta 2010

Pasteijoita illan istujaisiin




SAVULOHIPASTEIJAT

1dl puuroriisiä keitettynä
1prk smetanaa
250g savulohta
valkopippuria
1dl tilliä
2pak. voitaikina levyjä a` 500g
1/2tl etikkaa
1 kananmuna voiteluun
ripaus suolaa

Keitä riisiä ,että sitä on noin desin verran.
Hienonna savulohi.
Ota voitaikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön noin puoleksi tuntia.
Aseta ne leivinpaperille pellille ja leikkaa kahtia.

Sekoita smetana, jäähtynyt riisi , tilli ja etikka.

Mausta valkopippurilla ja ripauksella suolaa.
Lisää joukkoon savulohi.
Lusikoi täytettä taikinalevyjen päälle noin 1rkl ja sulje ne nipistäen kolmioiksi.
Voitele ja paista uunin keskitasolla 225 astetta 15min.

Mukavia pasteijoita, jauhelihapasteijoiden lisäksi illan viettoon tai kevään juhliin.
Tuoreenahan nämä on aivan ihania vähän jäähtyneenä, mutta voi myös pakastaa
varovasti, vaikka astiassa, ovat todella mureita.
Jauhelihapasteijani löytyvät kotikokista, ohessa linkki, ja peetu1 nimellä: http://kotikokki.net



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun ajattelit kommentoida, se ilahduttaa aina :)
Kiitos!