sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Suut makeaksi silloin tällöin



Marjoja Valkosuklaassa

1dl vadelmia

1dl mansikoita

1dl mustikoita

1rkl hunajaa

2dl kermaa

150g valkosuklaata paloiteltuna

1tlk ranskankermaa

1tl vaniljasokeria

Koristeeksi mintun lehtiä jos sattuu olemaan, mulla ei niitä nyt ollut.

Voit tehdä yhtä hyvin pakastetuistakin marjoista, sulata ne silloin puolisuliksi. Sekoita siis marjat ja hunaja varovasti. Annostele marjat jälkiruoka astioihin. Kuumenna kerma kattilassa lähes kiehuvaksi ja ota pois levyltä. Lisää valkosuklaa vähitellen ja sekoita pohjaa myöten. Jatka sekoittamista, kunnes suklaa sulaa ja anna vähän jäähtyä. Lisää kastikkeeseen ranskankerma ja vaniljasokeri ja sekoita. Kaada haaleana marjojen päälle ja voit koristella mintun lehdellä.http://kotikokki.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun ajattelit kommentoida, se ilahduttaa aina :)
Kiitos!