torstai 22. lokakuuta 2009

PäiväpeittoKylläpä kyllä, etten sanoisi, ahkera olen ollut, ja palat paloihin kiinnittyy. Peitto näyttää jo omaan silmään kivalta. Vielä on ostettava yksi rulla kalalankaa. Reunoille tulee tupsut, sitten joskus. Onnistumisen iloa tunnen, ei voi mitään. :)

4 kommenttia:

 1. Minulla on vaavelina ollut tuollainen päiväpeitto vaunuissani. Peitto on edelleen tallella, mummoni sen on aikanaan tehnyt. Puolen vuosisadan ikäinen siis.
  Ajaton, kaunis malli!

  VastaaPoista
 2. Ai kun ihana, Manna! Meidän äidillä oli myös samanlainen yhden hengen vuoteeseen, en tiedä minne oli kadonnut, kun vanhemmistani aika jätti. Tää on klassikko malli, jostain Seura lehdestä muistelisin löysin ohjeen joskus, kun ensimmäistä tein. Kiinnostas löytää ohje uudelleen, kun minulla on vain paperilla oma kätisesti kirjoitettuna, jos sitäkään enää löytyy. Löytysiköhän netistä googlettaen?

  VastaaPoista
 3. Se ohje varmasti löytyy vanhemmista virkkausohjekirjoista, vaikkapa kirjastosta. Sen verran klassikkomalli tuo on. Minullakin on se jossakin kirjassa, mutta ne ovat mökillä aitassa ja täällä varastossa ja.. arvaat varmaan :D...mutta jos minulle tulee sinne asiaa, yritänpä kaivella, saisit nimen.

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia Manna!
  Tuo ohje on tosiaan klassikko, ja olen sen monesti nähnyt aina jossain valmiinakin, lehdissä ja vaikka missä :)
  Kirjastosta saattaa löytyä :)

  VastaaPoista

Kiva kun ajattelit kommentoida, se ilahduttaa aina :)
Kiitos!