torstai 26. marraskuuta 2009

Kirppiskierros ...Terveisiä kirppikseltä! Mainio päivä meillä miehekkeen kanssa tänään Lahdessa! Tavaraa tuli saaliiksi jos jonkinlaista ja on ostettava "kun halvalla saa"..Kuvassa muutama saalistavara. Nuo pullot on komeita, mahtuu 2 litraa nestettä. Kolpakoita pari lasista taas kokoelmiimme, kaunis metallinen hedelmäkulho vain euron. Munakuppeja olen aina tarvinnut, ja nuo kauniit löysin. Kenkiä ihastelin, mietin ja taas ihastelin, en ostanut tälläkertaa kuitenkaan, kesäisiä avokkaita ja juhlakenkiä, sinne jätin hyllyyn, eikä ees kaduta, kun olen kuitenkin kenkähullu. Toisen kerran sitten. Ihan oli antoisa reissu, kuvassa vaan osa. Vaatteita en paljon osta yleensä, kuin erikoistapauksia, ja nyt löysinkin tyttärelle komean musta hamosen, jossa mukavia yksityiskohtia. Luulen ,että on nuorten mieleen. Huoh.. niin se vaan on tämäkin päivä iltaan jo kohta rientänyt...Illalla sytytän kynttilöitä ja rentoudun ..vain olemalla...

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen rampannut lähikirppiksellä viime viikkoina useammankin kerran viikossa. Pitääpä minunkin dokumentoida löytöjäni, kunhan tässä selviän eilisestä Haaparannan shoppailusta.

    VastaaPoista
  2. Donna, toivotaan, että pian selviät, mulla meni viikko, kun Tallinnasta tulin, ennenkuin jaksoin kunnolla mittään, sen verran väsähdin.. reissussa väsyy, vaikkei mullakaan kummonen matka ollutkaan.
    Pitää käydä vierailulla,kurkistamassa, mitä ihanuuksia olet löytänyt..:)

    VastaaPoista

Kiva kun ajattelit kommentoida, se ilahduttaa aina :)
Kiitos!