maanantai 2. marraskuuta 2009

Suppiloista tulee mahtava ihana keitto...



SUPPILOVAHVEROKEITTO

1l suppilovahveroita

1 sipuli

1rkl voita

1l kasvislientä

ripaus valkopippuria

150g koskenlaskijajuustoa tavallista

ripaus rakuunaa ja kirveliä

1rkl maizenajauhoja

1dl kermaa

persiljaa

Puhdista ja hienonna sienet ja sipuli. Kuullota sipuli voissa pannulla ja lisää sienet, anna nesteen hetken haihtua ja kaada kattilaan. Lisää kasvisliemi ja pilko juusto sekaan ja anna hautua noin puoli tuntia. Ota tilkka vettä ja sekoita maizenajauho siihen ja suurusta keitto. Tarkista maku ja lisää yrtit ja kerma. Anna pulpahtaa pari kertaa. Koristele persiljalla jos tykkäät. http://kotikokki.net Voit tehdä sopan myös kuivatuista sienistä ihan yhtä hyvin, liota silloin kasvisliemessä noin 1-2dl sieniä vähän aikaa, ne pehmenee aika nopeasti. Siis on niin ihanaa soppaa, että saa tämän veroista hakea, ei muuta kuin vaaleaa rieskaa minä ottaisin tämän kera, ja se on siinä. :)

2 kommenttia:

  1. Kyllä suppiloista varmaan tulee hyvää keittoa.Ihmettelen sitä että kuinka paljon jaksat leipoa ja laittaa kaikkia ruokia,sehän vie niin paljon aikaa ja silti vielä ehdit virkata ja lukea kirjoja ym joita löydät kirpparista.t: ainora100

    VastaaPoista
  2. Ainora hyvä,keitto on siis aivan mahtavaa. Kiitos kysymästä, sitä joskus ihmettelen itsekin, mihin kerkiin. Kirjojen luku keskittyy kyllä melkein ja lähes kesään ja mökille,siellä on niin huonot nettiyhteydet, ettei jaksa olla netissä kuin hätäisesti.

    VastaaPoista

Kiva kun ajattelit kommentoida, se ilahduttaa aina :)
Kiitos!