MAKAROONIVELLI
1/2 l Punaista maitoa
1dl Makaroonia, minä käytin Torinoa.
Suolaa maun mukkaan
voita nokare
sokeria ripaus jos tahtoo, minä jätin sen pois.
Kuumenna, mielellään teflonkattilassa maito ja lisää sekaan makarooni. Anna kiehuskella hiljalleen pienellä lämmöllä, koko ajan sekoittaen noin 15min, tai kun makaroonit on täysin kypsiä. Mausta suolalla ja nokareella voita.
Ai että, siis tämä on sitten hyvää ja yksinkertaista lämmikettäkin viluiselle. Ei mene juuri aikaa valmistukseen ja tahtoo seurakseen vain ruisleipää. Silloin tällöin tehtynä menee ja lapsuus se tulee mieleen varmasti monella. http://kotikokki.net
No nyt tuli lapsuus ja koulu mieleen! Meillä oli koulussa usein "tukkivelliä", siinä käytettiin pitkää makaroonia pätkittynä noin 10 sentin pätkiksi. Hyvää oli!
VastaaPoistaOlipa hyvää.Minä tein sitä eilen pitkästä aikaa ja aion tehdä useamminkin koska nirso miehenikin söi sitä:P
VastaaPoistaKiitos hyvästä ja helposta ohjeesta.:)
en oo koskaan maistanut makaroni velliä
VastaaPoistaKiitoksia kommenteista, tämä on päässyt minulta huomaamatta.Kyllä se on hyvää ja nopeea, välillä.
VastaaPoistaViimeisimmälle kommentoijalle, kannattaa kokeilla. :)