tiistai 20. lokakuuta 2009

Pinaattiohukaiset



1/2l vettä

1dl maitojauhetta

2 munaa

4dl vehnäjauhoja

150g pinaattia sulatettuna

1rkl voita sulatettuna

0,5tl suolaa

Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää vesi, johon olet sekoittanut maitojauheen. Sekoita joukkoon vehnäjauhot, sulanut pinaatti ,voi ja mausta suolalla. Paista ohukaispannulla lettujen tapaan. Keksin Pirkka lehdestä uuden vinkin: Tarjoile puolukkasoseen ja raejuuston kera.

2 kommenttia:

  1. Voi että, kun itsetehtynä nämä ovat hyviä. Tähän aikaan vuodesta vielä tuota rautaa tarvitsee enemmän. Saisinkohan aikaiseksi.
    Mukavat sivut sinulla kaikinpuolin.

    t. Manna alias Hörvelö

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos kovasti Manna alias Hörvelö!
    Pinaatti onkin hyvää kaikin tavoin, ei muuta kuin sitä vaan tekemään ja kokeilemaan eritavoin.
    - Seijastiina -

    VastaaPoista

Kiva kun ajattelit kommentoida, se ilahduttaa aina :)
Kiitos!