1/2l vettä
1dl maitojauhetta
2 munaa
4dl vehnäjauhoja
150g pinaattia sulatettuna
1rkl voita sulatettuna
0,5tl suolaa
Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää vesi, johon olet sekoittanut maitojauheen. Sekoita joukkoon vehnäjauhot, sulanut pinaatti ,voi ja mausta suolalla. Paista ohukaispannulla lettujen tapaan. Keksin Pirkka lehdestä uuden vinkin: Tarjoile puolukkasoseen ja raejuuston kera.
Voi että, kun itsetehtynä nämä ovat hyviä. Tähän aikaan vuodesta vielä tuota rautaa tarvitsee enemmän. Saisinkohan aikaiseksi.
VastaaPoistaMukavat sivut sinulla kaikinpuolin.
t. Manna alias Hörvelö
Kiitos, kiitos kovasti Manna alias Hörvelö!
VastaaPoistaPinaatti onkin hyvää kaikin tavoin, ei muuta kuin sitä vaan tekemään ja kokeilemaan eritavoin.
- Seijastiina -