lauantai 18. syyskuuta 2010

Karppaajalle jotain hyvää ♥

Aamuisen siivousurakan  päälle
tekee mieli jotain ihanaa ruokaa,
joka tulee helposti ja vaivatta,
kypsyy uunissa, kun vielä järjestelen 
vaatekomeroa.
Rakastan kaaleja, kaikenlaisia,
ja parsakaalista + kukkakaalista ja kanasuikaleista
saan täyttävän ,muhevan ruuan ja hyvänkin kaiken lisäksi.


Tämä ruoka on varmasti vilahdellut sivullani
ennenkin, 
mutta mitäpä siitä, pistetään uudelleen, kiinnostuneille!
Elikkä ohje löytyy täältä
Peetu1 kissani resepteistä :) 
Ohhaa.. nyt on vatta tiukilla tätä kirjoittaessa,
mutta kylläpä maistui, huomiseksikin jää puolet.
No pitääpä tehdä illan ja viikonlopun kunniaksi
jälkkäriäkin ja se tietenkin tehdään syksyn aikaan
puolukoista.


En käytä sokeria joten makeutusaineella saan kelpo jälkkärin,
ja ah, niin hyvää!
Kyllä karppaajankin tekee mieli joskus makeata,
näin tehtynä sopii syödä.
Ohje rahkaan vuorostaan löytyy täältä


Noh, nyt on lähdettävä mettään tämän vattan kanssa
ettei nukahda pöytään,
en halua enkä voi nukkua päivällä,
kun syksykin on kauneimmillaan ja aurinko paistaa,
palataan asiaan ja hyviä herkullisia hetkiä ♥

8 kommenttia:

  1. Kiitos broiloerireseptistä, tätä täytyy kokeilla. Vaikuttaa hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos taas hyvistä ja herkullisista resepteistä! Pitääpä laittaa näitä herkkuja! Leppoisaa lauantain jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Kyllä on hyvän näköistä täytyy ens viikolla kokeilla ♥ Tuota voi ottaa kätevästi töihinkin evääksi :D

    VastaaPoista
  4. Trina, moiks pitkästä aikaa ♥
    Kyllä, on sitten hyvää, suosittelen, käynkin blogissasi kohta :)

    VastaaPoista
  5. Helena, kyllä tätä sapuskaa kannattaa kokeilla, itse teen aika ajoin, namskista, etton hyvää :P

    VastaaPoista
  6. Tuula, ajattelinkin juuri sinua, jos pidät broilerista, pidät tästä, luulen ♥
    Käytin emmental juustoraastetta päällä, on aivan ihanaa, kun se kuorruttuu siihen päälle.
    Ja viikonloppuna herkutellaan puolukkarahkalla :P

    VastaaPoista
  7. Herkullisen näköistä ruokaa, ja jäkkäri varmasti vei kielen mennessään. Makeutusaine sopii rahkaruokiin hyvin, eroa ei sokerilla makeutettuun juuri huomaa.

    VastaaPoista
  8. Manteli, kokeilepa, kyllä on niin hyvää, että kieli oli mennä :P
    Kyllä vaan, en huomaa itse ainakkaan makeutus aineen makua, ja on hyvää :D

    VastaaPoista

Kiva kun ajattelit kommentoida, se ilahduttaa aina :)
Kiitos!