sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Jauhelihasta hyvää laatikkoa





JAUHELIHAPERUNAKIUSAUS


500g jauhelihaa
2 porkkanaa
1tlk tomaattimurskaa
1pss perunasipulisekoitusta
1dl persiljaa
2 lihaliemikuutiota
100g fetajuustoa
2 1/2dl ruokakermaa tai kuohukermaa
n.1tl rouhittua mustapippuria
suolaa
1/2tl sokeria

Ruskista pannulla jauheliha.
Kuori ja raasta porkkanat.
Lisää paistetun jauhelihan joukkoon porkkanaraaste, murustellut lihaliemikuutiot,
persilja ja perunat.
Lisää juusto paloina, sekoittele vähän.
Kaada uunivuokaan, mausta sopivaksi.
Kaada päälle kerma.
Paista 200 astetta uunin keksitasolla noin 30-40 min.

Jauhelihasta saa aina soveltaen erilaisia hyviä ruokia.
Porkkanaraastehan on aina ihanaa,
kun raastaa pienemmällä terällä,
tullee oikein mehukasta, että puolet meni jo alkupaloina,
ennenkuin ruokaan asti ehti.
Oikein mukavan makuinen ruoka arkeen.
Makua voi vaihdella maustamalla omalle suulle sopivaksi.
Meillä sai suuren suosion eilen,
ja näin tänään pääsen helpommalla,
kun ruokaa riittää täksikin päiväksi. http://kotikokki.net


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun ajattelit kommentoida, se ilahduttaa aina :)
Kiitos!